İnsan Kaynakları Yönetimi

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı'nın “Etkili İş Görüşmesi İçin İpuçları” Etkinliği

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı tarafından, Mülakat Teknikleri dersinin son haftasında “Etkili İş Görüşmesi İçin İpuçları” etkinliği düzenlenmiştir.

İnsan Kaynakları Yöneticileri tarafından, “İşe Alım Nereden Başlar, Rollerin Önemi Nedir, Yetkinlik Nedir, Aday Bulma Kaynakları Nerelerdir?” ve aday tarafından, “Adayların Görüşmelerde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Nelerdir, Etkili Mülakat İçin İpuçları Nelerdir?” başlıklarının bulunduğu ve içeriklerinin konuşulduğu ve öğrencilerin soru sorma fırsatı yakaladığı etkinlik, konuşmacı İnsan Kaynakları Direktörü Serkan Özkaya tarafından gerçekleştirilmiştir.

Etkinliği düzenleyen ve katılan hocalarımıza, sevgili öğrencilerimize ve konuşmacımıza teşekkür ederiz.