İnsan Kaynakları Yönetimi

İnsan Kaynakları Yönetimi Öğrencileri Tarafından “Flormar Türkiye” Fabrikasına Gezi Düzenlendi

İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü’nün organize ettiği "Flormar Türkiye Şirket Gezisi" etkinliği, Öğr. Gör. Hülya ATEŞOĞLU ve İnsan Kaynakları Yönetimi programı öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gelişim Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi programı öğrencileri ile birlikte Flormar Fabrika İnsan Kaynakları ekibinin bir arada olduğu günde, önce şirket sunumu, daha sonra İK süreçleri ve yapısı hakkında gerçekleştirilen sunumların ardından üretim alanında saha ziyareti yapıldı. Fabrika Müdürünün eşlik ettiği saha ziyaretinde, her bir üretim alanındaki üretim süreçlerini yakından izlenerek, tüm aşamalar detaylarıyla aktarıldı.

Etkili sorularla tamamlanan ziyaretten hem fabrika ik yapısına ait hem de genel şirket ik yapısına ait bilgiler paylaşıldığı verimli bir gün geçirildi.
Etkinlik plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.