İç Mekan Tasarımı

Sürdürülebilirlik Temalı Sergi

16 – 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen "Sürdürülebilirlik Sergisi"ne İstanbul Gelişim MYO’daki tüm tasarım programlarının 1. ve 2. Sınıf öğrencileri özgün çalışmalarıyla katılmıştır.

Dönem sonunda gerçekleştirilmiş olan sergide, program öğrencilerinin eğitim alanlarındaki kazanımlarını, bilgi ve becerilerini paylaşabilmeleri serginin ana hedefini oluşturmuştur. Ayrıca serginin bir diğer hedefi de özellikle 1990’lı yıllardan günümüze değin dikkat çeken “Sürdürülebilirlik” konusunu ele almak olmuştur. Sürdürülebilirlik konusunun sanat ve tasarım programlarındaki uygulanılabilirliği için ilgi program hocaları öğrencilerine gerekli bilgilendirmeleri ve değerlendirmeleri yapmıştır. Sergi yürütücüsü/düzenleyen olarak İç Mekân Tasarımı programı öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Nuran ÖZTÜRK ve sergi küratörü olarak Grafik Tasarım programı öğretim elemanı, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa GÜNAY görevlendirilmiştir. Sergi ekibi olarak; İç Mekân Tasarımı programı öğretim elemanları: Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL, Öğr. Gör. Hülya ALGUR MARŞOĞLU, Öğr. Gör. Selin Rüya ÇAKIR, Öğr. Gör. Gözde İLERİ. Grafik Tasarım programı öğretim elemanları: Öğr. Gör. Mehmet ÖĞÜT, Öğr. Gör. Atıf Serdar DEMİRCİ, Öğr. Gör. Özge ORTAÇ. Moda Tasarım programı öğretim elemanları: Öğr. Gör. Esra OBUT, Öğr. Gör. Emel YILDIRIM, Öğr. Gör. Sultan ÇETİNKAYA, Öğr. Gör. Şerif Pınar TUNÇOK süreç boyunca katkı sağlamıştır.

Tüm öğrencilerimize, hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.