İç Mekan Tasarımı

Öğrencilerin Karma Sergisi

İç Mekan Tasarımı öğrencileri, dönem içinde ürettikleri çalışmalarını, 22 Aralık ile 3 Ocak tarihleri arasında İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (İGMYO)'nun fuaye alanında sergileyerek herkesin beğenisine sundu.

İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Sevda Demirkol, Dr. Öğr. Üyesi Nuran Öztürk, Öğr. Gör. Selin Rüya Çakır, Öğr. Gör. Hülya Algur Marşoğlu'nun küratörlüğünde hazırlanan serginin açılışı İGMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Esat Daşdemir tarafından yapılmıştır.

Sergide İkinci sınıf öğrencilerinin mobilya tasarımları, proje kapsamında yapılan mağaza maketleri, tasarım çalışmaları ile birinci sınıfların renk bilgisi çalışmalarına yer verildi. Bir dönem boyunca yapılan çalışmaların sonuç ürünlerini sergilenmesi hem öğrencilerin motivasyonunu artırırken sergiye gelen kişilerin büyük beğenisi topladı.