İç Mekan Tasarımı

İç Mekan Tasarımı Programı “Mobilya Sektöründe Gelişen Teknolojiler” Etkinliğini Gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı'nın düzenlemiş olduğu “Mobilya Sektöründe Gelişen Teknolojiler” konu başlıklı etkinlik, Sektör Temsilcisi Enes Koç ile İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerini bir araya getirdi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Solidworks, Swood programları hakkında bilgi verildi. Mobilya sektörünün ihtiyaçları ve bu konuda sektör temsilcilerinin beklentileri öğrencilerle paylaşıldı. Aynı zamanda İç Mekan Tasarımı Programı mezunu olan Enes Koç’ a teşekkür plaketi İç Mekan Tasarımı Program Başkanı R. Sevda Demirkol tarafından takdim edildi.