İç Mekan Tasarımı

İç Mekan Tasarımı Öğrencileri ile “Yapı Fuarı” Gezisi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri ile birlikte 24 Mart 2022 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki “Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı” ziyaret edildi.

Program hocamız Öğr. Gör. Selin Rüya Çakır’ ın düzenlediği geziye, İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol ile program hocamız ve Öğr. Gör. Hülya Algur Marşoğlu katılım sağladı. Öğrencilerimizin projelerinde kullandıkları malzemeleri yakından görme ve inceleme fırsatı bulduğu verimli bir gezi gerçekleştirildi. Sektörden birçok üreticinin katılımı ile çeşitli malzemeler ve örnek uygulamalar görmek, öğrencilere öğretici bir ortam sağladı.

Bu yıl 44.' sü düzenlenen fuar, Türkiye yapı sektörünün en uzun soluklu fuarı olma özelliğini taşıyor. Türk katılımcılarının yanı sıra yabancı katılımcıların da ilgi gösterdiği fuar Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbederek, yeni iş ortaklıklarının yapılmasında da büyük bir rol oynuyor. Aynı zamanda mesleğe atılacak öğrenciler için çok öğretici bir ortam sunan Yapı Fuarı önümüzdeki yıl 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecektir.