Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı DIY Söyleşileri'nin dördüncü oturumu olan "Yaratıcılıkla Kendin Yap" atöyesi, tasarımcı Kübra Sevindi'nin öğrencilere yaptıracağı canlı uygulamalarla 27 Mayıs 2021 tarihinde Google Meet üzerinden gerçekleşecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (İGMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı DIY Söyleşileri'nin dördüncü oturumu olan "Yaratıcılıkla Kendin Yap" atöyesi, tasarımcı Kübra Sevindi'nin katılımlarıyla 27 Mayıs 2021 tarihinde Google Meet üzerinden gerçekleşecek.

Tüm öğrencilerimizi bekleriz.