Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Tek Ders ve Not Yükseltme Sınavları Hakkında

Mezuniyet durumundaki öğrencilerimizin 2021-2022 yaz dönemi tek ders ve not yükseltme sınav başvurusu için 29.08.2022 – 13.09.2022 tarihleri arasında duyurunun en altında paylaşılan formu doldurarak myo@gelisim.edu.tr adresine ıslak imzalı şekilde tarayıp öğrenci e-posta adreslerinden göndermeleri ya da Yüksekokul Sekreterliğine gelerek elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınavlar 16.09.2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin başvurularını *******@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı öğrenci e-posta adreslerinden, ilgili formu gönderirken e-postada konu kısmına "Tek Ders/Not Yükseltme Sınav Başvurusu" yazmaları gerekmektedir.

Not: 13.09.2022 saat 17:00 sonrasında gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.

Tek Ders Sınavı Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız

Not Yükseltme Sınavı Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız