Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Reklam fotoğrafları sergisi açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü’ tarafından düzenlenen “Reklam Fotoğrafları” Sergisi A Blok 0. Kat Fuaye Alanı’nda açıldı.

Öğrencilerin “Reklam Fotoğrafçılığı” dersinde ürettikleri çalışmalardan oluşan sergide still life kozmetik ve yemek çekimleri sergileniyor. Reklamda yaratıcı fikirlerin konu ile alakasız bir imgeden esinlenilerek ortaya konduğundan yola çıkan öğrenciler sergilediği çalışmalarda bir objeyi başka bir obje formunda yorumlayarak sundular. Öğrenciler sergide yer alan çalışmalarını stüdyo ortamında ışık ve ekipmanları kullanarak üretti.

Serginin açılışı 26 Aralık 2018 tarihinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nezir Köse, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk ile SKS Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.  Sergiye katılımından ve de ilgisinden dolayı üniversitemizin tüm öğrenci, akademisyen ile çalışanlarına çok teşekkür ederiz.