Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Lise Kış Akademisi 2023 Başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen Lise Kış Akademisi eğitimleri başladı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 2018 yılından bu yana her yıl lise öğrencilerinin üniversite deneyimi yaşamalarına olanak tanıyan ve üniversite ortamındaki eğitimler ile tanıştıran Lise Kış Akademisi gerçekleştiriliyor. Lise 3 ve Lise 4’üncü sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan programda yüz yüze eğitimler ile öğrencilerin üniversitede ders deneyimleyebilmeleri sağlanıyor. winterschool.gelisim.edu.tr adresi üzerinden başvuruları kabul edilen programda öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi kampüsündeki dersliklerde gerçek üniversite deneyimi yaşarken, ilgi alanlarını keşfedecekler. Katılımın ücretsiz olduğu programa katılan öğrencilere katılım sertifikası da verilecek.

2018 yılında hayata geçirilen Lise Kış Akademisi’nin bu yıl beşincisi düzenleniyor. İlk eğitimi 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayan eğitim, 27 Ocak 2023 Cuma gününe kadar devam edecek. Lise Kış Akademisi 2023’te Lise 3 ve Lise 4’üncü sınıf öğrencileri, yüz yüze yapılan eğitimlerde 5 günde 19 farklı derse katılabilecek. Lise Kış Akademisi’nde öğrencilerin gelecekte çalışmalarını gerçekleştirebilecekleri alanları seçmelerine ve kariyer planı oluşturabilmelerine yardımcı olan programda yer alan dersler şu şekilde sıralanıyor:
  • Bilgisayar Programlamanın ABC’si
  • Blockchain Atölyesi
  • Dijital Reklam Tasarımı Atölyesi
  • Diş Hekimliğinde Üç Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi
  • E-Ticarete Giriş Atölyesi
  • Ekonomi ve Finans Atölyesi
  • Endüstriyel Otomasyon Sistemi Uygulamaları ve Siber Güvenlik Analizleri Atölyesi
  • Etkili İletişim ve Beden Dili Atölyesi
  • Havacılık Atölyesi
  • Liderlik Atölyesi
  • Makarna Atölyesi
  • Mesleklerin Geleceği Atölyesi
  • Mimari Strüktür Atölyesi
  • Robotik Teknolojisi ve Uygulama Atölyesi
  • Sanat Terapisi İle Kendini Keşfetme Ve Anlamlandırma Atölyesi
  • Senaryo Yazım Atölyesi
  • Temel Elektrik ve Temel Elektronik Laboratuvar Atölyesi
  • Uçak Mühendisliği ve Tasarım Atölyesi
  • Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi
Derslerin içerikleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Ders programı hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.