Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezun Takip Sistemi Platformu Mezunlarımızın Erişimine Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından erişime sunulan Mezun Takip Sistemi (METSİS) mezunlarımızın kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak üzere oluşturulan bir platformdur.

Mezun Takip Sistemi (METSİS), İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunlarımızın istihdamını sağlamakta, mezuniyet sonrası eğitim gibi güncel durumlarını saptamaktadır. Böylelikle mezunlarımızı takip ederek, istatistiki veriler oluşturulmaktadır. Mezunlarımızla ilişkilerimizi güçlendirmek, mezunlarımızın istihdamına katkıda sunabilmek adına Mezun Takip Sistemi (METSİS), faaliyette bulunmaktadır.

Mezun Takip Sistemi (METSİS), mezunlarımızın metsis.gelisim.edu.tr web adresi üzerinden erişerek ücretsiz bir biçimde üye olabildikleri bir platformdur. Üye olan mezunlarımız, kişisel profillerini oluşturup, güncelleyerek platformdaki iş ilanlarına erişebilmekte ve başvurabilmektedir. Platformda; sektörde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren firmaların satış uzmanı, uzman yardımcısı, muhasebeci, uzman, stajyer, satış sorumlusu gibi pozisyonlardaki ilanları yer almaktadır. Mezunlarımız bu platformlar üzerinden iş başvurusunda bulunarak kariyerlerine yön verebilmektedirler. Mezun Takip Sistemi’nde yer alan ilanlar sürekli güncellenmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi mezunlarımız, Mezun Takip Sistemi üzerinden iş ilanlarına ulaşabilmek için üye olabilirler. Mezunlarımız, üye olmak ve iş ilanlarını görüntülemek için aşağıdaki adımları takip edebilirler:

• metsis.gelisim.edu.tr web adresi üzerinden Mezun Takip Sistemi platformuna giriş yapınız.
  • Mezun Takip Sistemi platformunda “Açık Pozisyonlar” kutucuğundan iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz.
  • Platformda yer alan iş ilanlarına başvuruda bulunmak için “Yeni Aday” kutucuğuna tıklayıp gerekli bilgileri doldurarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.
  • Kişisel hesabınızı oluşturduktan sonra üst sekmede yer alan ilanlar sekmesinden iş ilanlarına ulaşabilir ve uygun olanlara başvurabilirsiniz.