Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kaliteli Eğitim’de Türkiye’de 1’inci, Dünyada 16’ncı Sırada Yer Aldı!

Times Higher Education (THE) Etki Sıralaması 2022 sonuçlarına göre İstanbul Gelişim Üniversitesi, “Kaliteli Eğitim” kategorisinde Türkiye’deki üniversiteler arasında 1’inci, dünyadaki üniversiteler arasında 16’ıncı oldu. Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında belirlenen 17 alandaki kategoriler doğrultusunda dünya üniversitelerinin derecelendirildiği Times Higher Education (THE) Etki Sıralaması’nın 2022 yılı sonuçları açıklandı. Sıralamada dünya çapındaki 1180 üniversite içerisinde İstanbul Gelişim Üniversitesi, geçen yıl 24’üncü sırada olan başarısını bu yıl 16’ıncı sıraya yükseltti. Türkiye’deki üniversiteler arasında ise geçen yıl gerçekleşen sıralamadaki başarısını koruyarak bu yıl da 1’inci sırada yer aldı.

Ayrıntılar için tıklayınız.