Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İGÜ "Kariyer Merkezi Akran Mentorluğu Eğitimi Sertifika Programı" düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kariyer Merkez Akran Mentorluğu Programı 5-16 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Mülakat Teknikleri, Sürdürülebilirlik, Sosyal Medya Yönetimi, Psikolojik Sağlamlık ve Takım Çalışması gibi birçok alanda eğitimlerin verildiği programa Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katılım sağladılar. Ayrıca Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu da “Etkili İletişim ve Beden Dili Teknikleri Eğitimi” başlıklı eğitimi vererek programa katılım sağladı. Programın sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi.