Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İGMYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Tanıtım Videosu Yayımlandı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı dijital tanıtım çekimleri Program Başkanı Atilla Akalın ve halkla ilişkiler öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversite eğitimleri süresince İletişime Giriş, Halkla İlişkilere Giriş, Davranış Bilimleri, Örgütsel Davranış, Reklamcılığa Giriş gibi temel derslerin yanında Sosyal Medya, Halkla İlişkiler Uygulamaları, Marka ve Marka Yönetimi gibi sektöre yönelik dersler de alıp teorik ve pratik bilgiler edinerek mezun olan öğrenciler; kurum kimliğini tamamlamış tüm şirketlerin İç İletişim, Kurumsal İletişim, İnsan Kaynakları, İşveren Markası departmanlarında, Sosyal Medya, Halkla İlişkiler, Reklam veya İnsan Kaynakları ajanslarında rahatlıkla iş bulabiliyor.

Kariyerine Sosyal Medya Uzmanı, Kurumsal İletişim Uzmanı, İç İletişim ve İşveren Markası Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Reklamcı, Kreatif Direktör, Metin Yazarı, Marka İletişim Uzmanı veya Dijital İletişim Uzmanı olarak devam etmek isteyen öğrenciler Halkla İlişkiler ve Tanıtım programında eğitim alarak hayallerine bir adım daha yaklaşabilir.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı hakkında daha detaylı bilgi almak için üniversite tanıtım videolarını inceleyebilirsiniz. Video için linki tıklayınız.