Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından “Geçmişten Günümüze 100. Yıl Sergisi” gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından Geçmişten Günümüze 100. Yıl Sergisi” gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan sergide Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafları ve kıymetli sözleri sunuldu.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan “Geçmişten Günümüze 100 Yıl Sergisi” Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve akademisyenlerinin katkılarıyla hazırlandı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım programımızın bünyesinde yer aldığı Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem İŞLER SEVİNDİ’nin öncülüğünde öğrencilerimizin destekleriyle hazırlanan sergide Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yaşamından kesitlerin yer aldığı fotoğraflar sergilendi. Fotoğraflarda ayrıca Atatürk’ün özlü sözleri de yer aldı. Sergi, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00’te İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda açıldı. “Geçmişten Günümüze 100. Yıl Sergisi”nin açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Lokman KANTAR ve akabinde Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem İŞLER SEVİNDİ açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından sergide yer alan eserler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Sergi, öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Sergide yer alan eserler, halen meslek yüksekokulumuzda sergilenmeye devam etmektedir.

“Geçmişten Günümüze 100. Yıl Sergisi”nde emeği geçen, katkıda bulunan tüm öğrencilerimize ve hocalarımıza teşekkür ederiz.