Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, İş Bankası Müzesi'ni Ziyaret Etti

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve akademisyenleri, İş Bankası Müzesi içerisinde yer alan “Yaşasın Cumhuriyet Sergisi”ni ziyaret etti.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencileri ve akademisyenleri, 11 Kasım 2023 Cumartesi günü İş Bankası Müzesi içerisinde sergilenen “Yaşasın Cumhuriyet Sergisi”ni ziyaret etti. Sergi ziyaretine başlamadan önce; ziyarete katılan öğrencilerimiz, program akademisyenlerimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

İstanbul Fatih ilçesi Eminönü semtinde bulunan İş Bankası Müzesi’nde cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan ve küratörlüğünü Dr. Murat KORALTÜRK’ün yaptığı “Yaşasın Cumhuriyet Sergisi”, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programımızda öğrenim gören birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz tarafından ziyaret edildi. Sergi ziyaretinde, sergi rehberi çeşitli bölümlerden oluşan sergi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Milli Mücadele döneminde çekilmiş fotoğraflarla başlayan sergide öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz; Milli Mücadele’den Cumhuriyet’in ilk yıllarına kadar geçen süre zarfı içerisinde ülkemizde ekonomi, eğitim, sağlık, tarım gibi çeşitli alanlarda yaşanan gelişmelere ilişkin fotoğrafları ve materyalleri rehber eşliğinde incelediler.

Sergi turunun ardından öğrencilerimiz serbest olarak eserleri incelemeye devam etti. Ayrıca serginin ardından Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve akademisyenleri; tarihi yarımadanın ve İstanbul’un kültleşmiş geleneklerinden biri olan vapur gezisinde de bulundular.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.