Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, Dönemin İlk Ders Haftasında Bir Araya Geldi!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 2 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle başladı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı, 2 Ekim 2023 tarihi itibariyle başladı. 28 Eylül 2023 günü 14:00-15:30 saatleri arasında İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu ailesine yeni katılan öğrencilerimize yönelik yapılan Oryantasyon Programı’nda; yüksekokulumuza oryante edilen öğrencilerimiz dersliklerde ilk derslerini işlediler. Oryantasyon Programı’nda yüksekokulumuza ve genel olarak üniversite hayatına dair bilgilendirmelerde bulunan öğrencilerimiz; ilk ders haftasında üniversite hayatlarına ilk adımlarını atmış oldular. İkinci eğitim-öğretim yıllarına başlayan öğrencilerimiz de dönemin ilk ders haftası ile birlikte üniversite hayatlarının ikinci yılına başladılar.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’na yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerimiz ve üniversite eğitimlerinin ikinci yılında olan ikinci sınıf öğrencilerimiz; 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılın başlaması vesilesiyle bir araya geldiler. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı akademisyenlerinden Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Meltem İŞLER SEVİNDİ, Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Atilla AKALIN ve Öğr. Gör. Zeynep ÖZCAN; yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu olması için temennilerde bulundu. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ailesinin bir araya gelmesi üzere program öğrencileri ve akademisyenleri 2023-2024 akademik yılının ilk ders haftası teması ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ailesi olarak; meslek yüksekokulumuzdaki tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir akademik yıl geçirmelerini dileriz.