Yurtdışı Projeleri ve Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi Etkinliği Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Kulübü tarafından organize edilen, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğr. Gör. Elif HABİP’in konuk olduğu “Yurtdışı Projeleri ve Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi” gerçekleştirildi.
Üniversitemiz bünyesinde yer alan hem öğrencilerimiz hem de akademisyenlerimizin katılımı ile gerçekleşen programda özellikle Avrupa Birliği Projeleri (Erasmus Plus, ESC, Jean Monnet) üzerinde durulmuştur. Ayrıca öğrencilere ulusal ajansın varlığı ve yaptığı projeler hakkında bilgiler verilmiştir. Özellikle yurtdışına çıkmak ve diline geliştirmek isteyen öğrencilerimizin neler yapılabileceğine dair bilgiler sunulmuş, bu bağlamda proje yapacaklara da bir arka plan oluşturulmuştur.
Program sonunda gerekli bilgiler ve linkler öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Gelişim Üniversitesi olarak öğrenci-akademisyen işbirliği ile yapılabilecek projeler için de gerekli iletişim kanalları paylaşılmış olup, programdan hemen sonra gelen paylaşımlar ile de öğrencilerimiz için yeni ufukların açılmasının ne kadar önemli olduğu gözlenmiştir.