MC Havacılık A.Ş. ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Arasında Anlaşma

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile MC Havacılık arasında staj ve istihdam anlaşması gerçekleştirildi.
SHY-147 Tanınan Okul Sertifikasına sahip İstanbul Gelişim Üniversitesi ile havacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan MC Havacılık arasında staj ve istihdam konularında protokol imzalandı.
Anlaşma gereği İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri zorunlu yaz stajı kapsamında MC Havacılık A.Ş.’de stajlarını gerçekleştirebilecektir. Ayrıca mezun öğrencilerimiz iş başvurularında MC Havacılık A.Ş.’de öncelikli olarak istihdam edilecektir. Hangar ortamında yapılması gereken uçak bakım uygulamaları da MC Havacılık A.Ş. hangarında gerçekleştirilecektir.
Anlaşmada emeği geçenleri kutlar, öğrencilerimize eğitim ve iş hayatlarında başarılar dileriz.

2019 MC_hava