İstanbul Gelişim Üniversitesi ‘Havacılık Başarı Ödülleri’nde 4 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Bluesky Awards, virtual ödül törenini 2 dilde (Türkçe/İngilizce) gerçekleştirilen canlı yayın yaparak, ödülleri sahipleriyle buluşturdu.
Türkiye’nin bağımsız ilk ve tek dijital ‘’Havacılık Ödülleri’’ organizasyonu  olan BLUESKY AWARDS, virtual ödül törenini 2 dilde (Türkçe/İngilizce) gerçekleştirilen canlı yayın ile sahiplerine kavuşturdu.

'‘Havacılık Başarı Ödülleri ve Jüri Özel Ödülleri'‘ olmak üzere 2 alanda ödül yarışması düzenleyen Bluesky Awards, havacılık endüstrisinde başarı, mükemmelliği ödüllendirmeyi amaç edinmektedir.

Havacılık eğitimindeki başarısını ve marka değerini Bluesky Awards ile tescilleyen İstanbul Gelişim Üniversitesir yılın Uçak Teknolojisi Bölümü Ödülü, yılın Uçak Mühendisliği Bölümü, yılın Uçak Gövde-Motor Bakım Bölümü Ödülü ve Yılın Uçuş Harekât Uzmanı Eğitim Kuruluşu Ödülü (Dispatcher) kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

Haberin ayrıntıları için tıklayınız.