İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Yalçıner’in Görüntülü Bayram Kutlama Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi kutlama mesajlarını bu yıl görüntülü olarak yayınladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurban Bayramı kutlama mesajlarını bu yıl görüntülü yayınlama kararı aldı. Bu vesileyle İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn. Prof. Dr. Kürşat Yalçıner kaydettiği Kurban Bayramı kutlama mesajı ile bütün Gelişim Üniversitesi ailesinin Kurban Bayramı'nı kutlamıştır.

Kutlama Mesajı metni:
Merhabalar. Bayramlar insanların toplumsal yaşantısında önemli günlerdendir. Bayramlar insanlar açısından umuttur, özlemdir insanların sevdikleriyle bir arada mutlu zaman geçirdikleri güzel günlerdendir. Bayramlar aynı zamanda paylaşmaktır. Bayramlar insanlar arasındaki yardımlaşma duygusunun tavan yapmış olduğu günlerdir. Günümüzde eski bayramlara daha büyük bir özlem duyulduğunu görüyoruz. Bu da kentsel yaşamın insan yaşantısını farklılaştırmasından kaynaklanmaktadır. Günümüzde bayramlar bir anlamda tatil günleri olarak da düşününülebilmektedir. Ama önemli olan bayramların gerçek anlamıyla kentsel yaşamın gerekliliklerini birlikte harmanlayabilmektir. Bu anlamda önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Kurban Bayramı'nı tüm insanlık açısından ve İstanbul Gelişim Üniversitesi çalışanları, ailesi açısından da tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.

Görüntülü Kutlama Mesajı: