Gastroart Kulübü İle Her gün Kitap Buluşma Saati Düzenleniyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastroart Kulübü'nün 2021 yılı Mart ayı itibarıyla kulüp danışmanı Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer öncülüğünde düzenlemekte olduğu "Kitapla Buluşma Saati"ne ilgi giderek artıyor.
Her akşam 22.00-23.00 saatleri arasında @gastroartigu resmi Instagram hesabından aynı saat diliminde birlikte okunan ve paylaşılması istenen kitaplar, kitap içi paragraflar paylaşılıyor.

Öğrenciler ve öğrenci ebeveyni tarafından ilgi duyulan bu etkinlikte, haftada bir gün değerli bir kitabın tanıtımı canlı yayında yapılarak kitaptan pasajlar okunuyor. Kitap hakkında bilgi edindirici, merak uyandırıcı bu tanıtım şimdilik İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılsa da ilerleyen zamanlarda GastroArt Kulübü alanında öne çıkan isimleri ağırlamayı planlıyor.