Tek Ders VE Not Yükseltme Sınavı Hakkında!

Sevgili Öğrenciler,

Mezuniyet durumundaki öğrencilerimiz 2023-2024 Güz Yarıyılı Tek Ders ve Not Yükseltme Sınav başvurusu için 29.01.2024 – 12.02.2024 tarihleri arasında aşağıdaki formu doldurarak myo@gelisim.edu.tr adresine *****@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı öğrenci mailinden göndermeniz veya sekreterliğe gelerek dilekçe doldurmanız gerekmektedir.

Sınavlar 16.02.2024 tarihinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Tek Ders Sınavı

Sınava, mezuniyet aşamasında olan daha önce alıp başarısız olduğu tek bir teorik ağırlıklı dersi kalan öğrenciler başvuru yapabilir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Formu

Not Yükseltme Sınavı

Sınava, bütün dersleri başarılı ve koşullu başarılı olmuş, genel not ortalaması 4.00 üzerinden 2.00’dan az olduğu için mezun olamayan öğrenciler başvuru yapabilir.

Not Yükseltme Sınavı Başvuru Formu

Not: 12.02.2024 saat 17.00 sonrasında gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.