SINAVLAR İÇİN BİLGİSAYAR LABORATUVARLARI KULLANIMI HAKKINDA!

Değerli Öğrenciler,

Sınav dönemindeyiz ve sizlerin başarısı için gereken her türlü desteği sağlamak üzere; 06 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan online sınavlarınıza rahatlıkla katılabilmeniz için İGMYO G Blok 116, 216, 316 numaralı meslek yüksekokulumuz bilgisayar laboratuvarları açık olacaktır. Dileyen öğrencilerimiz online sınavlarına belirtilen bilgisayar laboratuvarlarında katılabilirler.

Bilgisayar Laboratuvarları Kullanımı:

Sınav tarihinde (06 Nisan 2024) bilgisayar laboratuvarlarımız saat 09:30'dan itibaren açılacaktır.
Sınav süresince, laboratuvarlarda sınav gözetmenleri bulunacaktır.
Online sınavlarınıza katılmak için laboratuvarlara gelirken öğrenci kimliğinizi yanınızda bulundurmayı unutmayınız.
Bilgisayar laboratuvarlarının yoğunluğunu önlemek ve herkesin eşit şartlarda sınava girmesini sağlamak için sınav öncesi uygun zaman dilimlerinde laboratuvarları ziyaret etmenizi öneririz.

Başarılar dileriz.