Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları Hakk

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Önlisans düzeyindeki programlar arasında gerçekleştirilen yatay geçiş sonuçları açıklanmıştır.

Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları Kabul Edilen Öğrencilerin Kayıtları 01.02.2019 Cuma günü başlayacak olup 05.02.2019 Salı günü mesai saati bitimiyle son bulacaktır.

Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurusu Yedek Olarak Kabul Edilen Öğrencilerin İlanı ve Kayıt işlemleri 06.02.2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) yatay geçiş başvuruları kabul edilen öğrencilerin kayıtları A Blok Rektörlük Yerleşkesi Öğrenci işlerince gerçekleştirilecektir.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
(BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN EVRAKLARIN ASLINI TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLER KAYIT ESNASINDA ASLINI GETİRMELİDİRLER.)

1-         Başvuru Evrakı
2-         Transkript
3-         Disiplin belgesi
4-         Ders İçerikleri
5-         Öğrenci belgesi
6-         ÖSYS sonuç belgesi (ÖSYS puanını belirten resmi belge)
7-         LYS sonuç belgesi (ÖSS puanlarını belirten resmi belge)
9-         YÖK Üniversite ve bölüm tanınırlık belgesi (Yurtdışı yatay geçişler için)
10-       İkametgah Belgesi
11-       2 Adet Fotoğraf
12-       Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Ayrıntılar ve Sonuçlar için tıklayınız.