Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Dikkatine!

Değerli Öğrenciler;

Azami süresini dolduran  (2015-2016 Güz Yarıyılı ve daha öncesi Üniversitemize kayıt yaptırmış olanlar) öğrenciler için 2019-2020 Bahar Yarıyılı sınav başvuruları 29.05.2020-08.06.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

1. Sınavına gireceğiniz dersleri belirlemeniz gerekmektedir.
- İlgili konuda tereddüt duyuyorsanız myo@gelisim.edu.tr adresine bu hususta mail atarak program başkanlarımızdan destek alabilirsiniz.

2. Sınavına gireceğiniz dersin ödemesi yapılmış olmalıdır.
- İlgili dersin ödemesini gerçekleştirebilmeniz için hesap numaraları ve diğer bilgilere https://miidb.gelisim.edu.tr/sayfa/banka-ve-ucretler linkinden erişebilirsiniz.

3. Başvuru dilekçesi ve dekont gönderilmelidir.
- Ekte sizinle paylaşılmış olan başvuru dilekçesini bilgisayar ortamında doldurup, ıslak imzalı bir şekilde tarayıp veya okunur bir şeklide resmini çekip, ödeme makbuzunuz ile birlikte eklere ekleyip myo@gelisim.edu.tr adresine yollamanız gerekmektedir.

Bir öğrencinin sınav hakkını kullanacağı dersin, uygulamalı ders saatinin olmaması, dersten harf notu ile (FF, FD) başarısız olmuş veya devamsızlıktan kalmamış (D) olması ya da tüm müfredat derslerini alıp başarılı olmuş ancak mezuniyet şartı olan GANO 2.00 ortalamasını sağlayamamış olması; 2547 sayılı YÖK Kanununda azami öğrenciler hususunda belirtilen şartlara uygun olması gerekmektedir.

Bir öğrenci başvurduğu her ders için 2 sınav hakkına sahiptir. Öğrenci yaptığı başvuru ile bu sınavlardan ikisine de başvurmuş sayılır ve 1. Sınavdan başarısız olanların tekrar başvuru yapmasına gerek yoktur. Bu sınavlar;

1. Sınav Hakkı; 15.06.2020-20.06.2020 tarihleri arasında LMS üzerinden online olarak;
2. Sınav Hakkı; 29.06.2020-04.07.2020 tarihleri arasında LMS üzerinden online olarak yapılacaktır.

Konu hakkında detaylı bilgi için 0212 422 70 00 Dahili: 7122 no’lu telefonu arayabilir veya myo@gelisim.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenci Sınav Başvuru Dilekçesi için tıklayınız