Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Başvurusu Hakkında

Azami öğrenim süresini dolduran ve ek sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrenciler için 2020-2021 bahar yarıyılı sınav ve ders kaydı başvuruları 10.02.2021-22.02.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

1. Sınavına gireceğiniz veya ders kaydı yapmanız gereken ders/dersleri belirlemeniz gerekmektedir.

Sınav Hakkı Verilen ve Sadece Sınav Başvurusu Yapılacak Dersler
  • Başarısız olduğu ve harf notu (FF- FD) olan teorik ders saati uygulama ders saatinden fazla olan bahar dönemi dersleri (T>U).

Devam Zorunluluğu Olan ve Ders Kaydı Yapılacak Dersler
  • Başarısız olduğu derslerde teorik ders saati bulunmayan bahar dönemi dersleri.
  • Uygulama ders saati teorik ders saatine eşit veya yüksek olan bahar dönemi dersleri (T≤ U)
Bu sınavlar;
1. Sınav Hakkı; 10.06.2021-23.06.2021 tarihleri arasında;
2. Sınav Hakkı; 02.07.2021-08.07.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1. Sınavına gireceğiniz veya ders kaydı yapmanız gereken dersin/derslerin ödemesi yapılmış olmalıdır.
İlgili dersin ödemesini gerçekleştirebilmeniz için hesap numaraları ve diğer bilgilere buradan erişebilirsiniz.
Öğrencinin bir ders için ek sınav veya sınırsız sınav haklarını kullanmak üzere yaptığı başvuru ve ödediği ücret bir sınav hakkı için geçerlidir. Öğrenci iki sınav hakkını, bir dersin final ve bütünleme sınavlarında, kullanmak isterse öğrenci başvuru esnasında iki sınav ücretini ödemesi gerekmektedir. İki sınav ücretini beraberce ödeyen öğrenci final veya bütünleme sınav haklarından birisine katılmadığı zaman ücret iadesi yapılmaz.

1. Başvuru dilekçesi ve dekont gönderilmelidir.
Ekte sizinle paylaşılmış olan başvuru dilekçesini bilgisayar ortamında doldurup, ıslak imzalı bir şekilde tarayıp veya okunur bir şeklide resmini çekip, ödeme makbuzunuz ile birlikte eklere ekleyip .......@ogr.gelisim.edu.tr  uzantılı mail adresinizden  myo@gelisim.edu.tr adresine ‘Azami Süre Başvuru’ konusu ile göndermeniz gerekmektedir.
(Öğrenci e-posta adresinin nasıl oluşturulacağına veya şifresinin nasıl değiştirileceğine buradan erişebilirsiniz, öğrenci e-postasından gönderilmeyen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Konu hakkında detaylı bilgiye Önlisans ve Lisans Eğitiminde Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Sınavlarına İlişkin Yönergesi’nden veya  myo@gelisim.edu.tr adresine e-posta atarak ulaşabilirsiniz.

Azami Öğrenci Ders Başvuru Dilekçesi

Azami Öğrenci Sınav Başvuru Dilekçesi