Azami öğrenim hakkını tamamlayan ve başvuru ile sınav/ders hakkı kazanan öğrencilerimizin dikkatine

Başvuruları sonucu ders hakkı kazanan öğrencilerimiz 13-19 Aralık 2021 tarihinde yapılacak Ek Ara Sınava katılmalıdır. Sınav yeri ve tarihinizi OBİS üzerinden görebilirsiniz. 2021-2022 Güz yarıyılında ders hakkı kazanan öğrencilerin listesi ektedir.

Ders hakkı kazanan öğrenciler Ek Ara Sınav ve Final sınavına, kayıt tarihi itibariyle kayıt oldukları derslere katılmalıdır.
Sınav hakkı kazanan öğrencilerimiz ise Final Sınavında ve kalması durumunda Bütünleme sınavına katılmalıdır.
Sınav döneminize kadar LMS’de tarafınızla paylaşılan ders dökümanlarına çalışmayı ihmal etmeyiniz.
Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Mali yükümlülüklerini yerine getirmeyen öğrencilerin ders kayıt işlemleri tamamlanmayacaktır. Dolayısıyla listede adınız bulunuyor ancak OBİS'inizde kayıt görünmüyorsa öğrenci işlerine başvurunuz.

2021-22 Güz yarıyılında ders hakkı kazanan öğrencilerin listesi için tıklayınız.