2020-2021 Bahar Yarıyılı Azami Öğrenim Süresi Dolan Öğrenci Başvuru Sonuçları

• Sınav hakkı kazanan öğrenciler;
Sınav hakkı başvurusu kabul edilen öğrenciler 2 (iki) sınav hakkına sahiptir ve 1. sınavda başarısız olan veya sınava katılmayan öğrenciler başvuru yapmaksızın 2 sınava girebilirler. Sınav süreçlerini pandeminin seyri belirleyecek olup, aksi belirtilmedikçe sınavlar LMS sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin oturumları LMS sistemine tanımlanmış olup öğrencilerin belirtilen tarih aralıkları dışında sehven girecekleri herhangi bir sınav (vize, vize mazeret v.b.) değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sınav Tarihleri:
1. sınav hakkı; 10.06.2021-23.06.2021 tarihleri arasında,
2. sınav hakkı; 02.07.2021-08.07.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

• Ders kayıt hakkı tanınan öğrenciler;
Gerçekleştirilecek derslere katılacaktır ve devam zorunluluğu bulunmaktadır. Dersin tüm sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekmektedir. Ders süreçlerini pandeminin seyri belirleyecek olup, vizelere kadar LMS sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilerin Başvuru Sonuçları için tıklayınız.