Web Tasarımı ve Kodlama

Web Tasarım ve Kodlama

Web tasarım ve kodlama bölümü, ülkemizde İstanbul Gelişim Üniversitesi çatısı altında 2022-2023 eğitim öğretim yılı ile öğrenci alımına başlayarak bu alanda kendisini geliştirmek isteyecek olan tüm herkese tüm imkanları ile kapısını açmış vaziyettedir .

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımızın her anına giren internet ve internet denilince akla gelen web siteleri çağımızın olmazsa olmazlarından, web siteleri ise web tasarımı ve kodlama ile  her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekmektedir. Web tasarım ve kodlama uygulamalarının detaylı, sürdürülebilir ve geliştirilebilir olması için web tasarım ve kodlama bölümü ile akademik güven çatısı altında bir bölüm halini almıştır. Bu bölümden mezun olan kişiler bir web sitesini sıfırdan tasarlarken gereken her türlü bilgiye bu bölümde edineceği bilgiler haricinde başkaca bilgiye ihtiyaç duymazlar. Alanında gerekli programlarla birlikte web sitesini tasarlayarak kullanıma açık hale getirebilecek bilgi ve donanıma haiz olurlar.

Kaynak için tıklayınız.