Web Tasarımı ve Kodlama

"Bir Bilene Soralım: Siber Güvenliğin Alfabesi ve Network" Etkinliği Gerçekleştirildi

İGMYO, Web Tasarımı ve Kodlama program başkanı Öğr. Gör. Çisem Yaşar’ın moderatörlüğü ile gerçekleştirilen “Bir Bilene Soralım: Siber Güvenliğin Alfabesi ve Network” adlı etkinlik, Entegres Bilişim Firmasından Kıdemli Danışman Cemal Taner’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, katılımcının kendisinin tanıtımı, eğitim süreci, vermiş olduğu eğitimler, siber güvenlik ve network alanında sektörde karşılaşmış olduğu örnek senaryolar, katılımcının yazmış olduğu kitapların içerikleri hakkında tanıtımı ile devam etmiştir. Etkinliğin sonunda öğrencilerin merak etmiş olduğu sorular cevaplanarak etkinlik tamamlanmıştır.