Web Tasarımı ve Kodlama

“Bir Bilene Soralım: Front-End Kariyerine Nasıl Başlanır?” Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Web Tasarımı ve Kodlama program başkanı Öğr. Gör. Çisem Yaşar tarafından düzenlenen “Bir Bilene Soralım: Front-End Kariyerine Nasıl Başlanır?” adlı etkinlik, Front-end Developer Özcan Zafer Ayan ve Front-end Developer Eray Gündoğmuş’un katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte, front-end kariyerine nasıl başlanır, hangi programlama dilleri bilinmelidir, bir projede front-end’e düşen görevler nelerdir, şuan sektörde aktif olarak hangi programlama dilleri ile çalışılmaktadır, güncel iş ilanlarında neler bekleniyor ve sektörde front-end maaş tablosu nedir konuları üzerinde durularak başarılı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.