Web Tasarımı ve Kodlama

Web Tasarımı ve Kodlama Programı tarafından organize edilen "Siber Güvenlik Yarışması: Bilgisayarın Derinliklerinde Gizlenen Sır CTF Yarışmasına Hazır Mısınız?" adlı etkinlik Cyber Security Researcher Burakali Öztürk ve Öğretim Görevlisi Çisem Yaşar'ın katılımıyla 09.06.2023 Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında G Blok 316 Nolu laboratuvarda gerçekleştirilecektir.

Siber Güvenlik alanındaki yeteneklerini geliştirmek ve bilgilerini test etmek için mükemmel bir fırsat olan etkinlikte hem  eğitim hem de CTF (Capture The Flag) yarışmalarında nasıl başarılı olunacağına dair derinlemesine bilgiler ve pratikler içerecek.
Yarışmada ise Tryhackme platformunu kullanarak zaafiyetli makine çözeceğiz.

Not: Etkinliğe katılım sağlayacak öğrencilerin Tryhackme hesaplarını oluşturmaları gerekmektedir.