Web Tasarımı ve Kodlama

Bilişim Yıldızları Proje Yarışması

Türkiye'nin en başarılı yerli ve milli/özgün projelerinin yarıştığı Bilişim Yıldızları Proje Yarışmasında İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri iki ödülle döndüler.

Yarışması’nın 10. Yılı olduğundan önemli bir yere sahiptir. Özel sektör, Yerel yönetimler, Sivil toplum kuruluşları, Teknokent firmaları ve Üniversiteler kategorilerinde Türkiye'nin en iyileri ödüllendirildi.

Üniversite kategorisi ödüllerinde,

• Birinci, Bilgisayar Programcılığı mezun öğrencilerinden Adem Eren, Aleyna Ebru Ulubaş, ve Berkay Can Özkaradayı’nın 2. sınıfta geliştirmiş oldukları Konumama web sitesi projesi (https://www.konumama.com/ ) birincilik ödülü
  • Mansiyon, Bilişim Güvenliği mezun öğrencilerinden Fatih Bülbül'ün 2.sınıfta geliştirmiş olduğu Meistorles projesi mansiyon ödülü almıştır.
Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve ödül törenine katılan Öğr. Gör. Çisem Yaşar ve Öğr. Gör. Tuğba Saray Çetinkaya hocamıza teşekkür eder, Türkiye'ye kazandırmış oldukları projelerden dolayı tebrik ederiz.