Uçak Teknolojisi

Pegasus İş Garantili Pilotaj Programı Başlatıyor

Pegasus Hava Yolları, Ayjet Uçuş Okulu ile birlikte bir iş anlaşmasına gitti. Bu anlamda iş garantili bir eğitim organizasyonu planlanıp program başlatılacak.

Pegasus Hava Yolları, Ayjet Uçuş Okulu ile birlikte bir iş anlaşmasına gitti. Bu anlamda iş garantili bir eğitim organizasyonu planlanıp program başlatılacak. Her iki taraf arasında gerçekleştirilen iş birliği ile birlikte, eğitim ücretini adayın karşılayacağı iş garantili MPL pilotaj (SELF-FUNDED MPL) eğitimi programı ile alakalı bazı detaylar belli olmaya başladı. Başvuru şartlarına uyan ve belirlenen aşamaları başarı ile gerçekleştirilen kişiler, mülakat değerlendirmesinin hemen ardından eğitim programına katılmaya hak kazanmış olacak; AYJET Uçuş Okulu’nda uçuş eğitim almaya başlayacak.

Adayların başvuru formunda doldurulması gerekenleri tamamlayıp bunu bireysel olarak gerçekleştirmesi gerekiyor. Elde edinilen bilgiye göre; 8 Mayıs 2022 son başvuru tarihi olarak ayarlandı. Hemen hemen 21 aylık sürede bitecek eğitim programının 110 bin Euroluk bedeli adaylar tarafından ödenecek. Eğitim başlangıcında 20000 Euro ödeme yapacak adaylar geri kalan sonraki kısmı 7500 Euroluk 12 taksitte ödeyebilecek. Bütün seçim kademelerinde başarılı olan kişiler eğitim programı başlangıcı itibarıyla PEGASUS tarafından iş imkânı verilerek istihdam edilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.