Spor Yönetimi

Olimpiyat oyunlarına hazırlanan "Mete Gazoz'un bir yılda 355 gün faaliyeti var"

Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gazoz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Kastamonu İnebolu ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olimpik spor dallarının tanıtımı programına katıldı.

Tinebolu 25 Ağustos Spor Salonu'ndaki etkinlikte Gazoz, öğrencilere ok atışlarındaki teknikleri gösterdi. Metin Gazoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnebolu’daki çocukların çok enerjik ve aktif olduğunu söyledi.

Çocukların yeteneğini gördüğünü ifade eden Gazoz, "Hayatlarında belki ilk defa ok ve yayla buluşuyorlar ama belki olimpiyatlardan belki kendi içlerinden gelen merakla çok güzel ok attılar. Güzel yapılacak çalışmalarla aralarından çok güzel şampiyonlar çıkacağına inanıyorum." dedi.

Kaynak: https://www.ntvspor.net/diger-sporlar/mete-nin-bir-yilda-355-gun-faaliyeti-var-629f6046f52aa9120c011194