Spor Yönetimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Türkiye Bisiklet Milli Takımımızı Ağırladık

Türkiye Bisiklet Yıldız Milli Takımı sporcularımızın içinde bulundukları kamp döneminde gelişimlerinin takibi ve değerlendirilmesi hususunda İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Performans Ölçüm ve Değerlendirme Laboratuvarımızda kendilerini ağırladık.

Temmuz ayında yapılacak olan Gençlik Olimpiyatlarına hazırlanan Türkiye Bisiklet Yıldız Milli Takımımız kamp sürecinde son sürat hazırlıklarına devam etmektedir. On iki ve on beş yaş arası genç milli bisikletçilerimizin son durumlarını öğrenmek ve yapılacak olimpiyatlara daha sıkı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak adına üniversitemiz bünyesinde görev alan alanında uzman eğitmenlerimiz aracılığıyla gerçekleştirilen ölçümler sonucunda yirmi beş sporcumuzun da hazır olduklarını uyguladıkları testler ile birlikte görmüş olduk.

Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek genç sporcularımızın başarılarla dolu bir organizasyon geçireceklerine canı gönülden inancımız tam, ülkemiz adına ufak yaşta uluslararası düzeyde yarışmalara katılan bu sporcularımızın kazanacakları deneyimlerle birlikte ülkemizi uluslararası platformlarda büyük başarılarla temsil edeceklerini düşünüyoruz.

Sporcularımızın başarıları için emek veren teknik ekibimizde yer alan baş antrenörümüz olmak üzere tüm yardımcılarıyla birlikte dolu dolu bir kamp geçiren sporcularımız pür dikkat uygulanan programlara sadık kalmaları onların hem performanslarının daha üst seviyelere ulaşmasını hem de disiplinli, özgüvenli, sorumluluk sahibi birer birey olarak hayata atılmalarını sağlamış olacaktır. Bu doğrultuda büyük başarıların geleceği kaçınılmaz olup, ülkemiz içinde ihtiyacımız olan sporcu profilleri yetişmiş olacaktır. Bizlerde üniversitemiz olarak sporcularımıza ve teknik ekibimize katılacakları Gençlik Olimpiyatlarında başarılar diliyoruz.