Radyo ve Televizyon Programcılığı

Bu Haftanın Filmleri Beyazperde’de

6 Mayıs 2022 tarihli haftanın film özetleri

Aksiyon türündeki Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında adlı film, 3 boyutlu IMAX teknolojisi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başrollerini Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong ve Chiwetel Ejiofor'un paylaştığı filmin yönetmeni ise Sam Raimi. Filmde bilinmeyene yolculuk eden Doktor’un maceralarını konu ediniyor.

Komedi türündeki ‘Erzurumlu Mümessil’ filminin konusu sürekli olarak mahalle kahvehanesindeki kişilere hikâyelerini anlatan bir ilaç mümessilinin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Oyunculuğunu Burak Bozdağ, Dila Danışman, Burcu Binici, Ayhan Taş ve Metin Yıldız'ın rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Servet Aksoy bulunuyor.
Diğer filmler ise; Aşk Çağırırsan Gelir, The Bağcılar, Bir Düş Gördüm, Dirlik Düzenlik

Daha fazla bilgi için tıklayınız.