Otomotiv Teknolojisi

Rs Oto Servis ile Servisin Maltepe Genel Müdürlüğü’nde Eğitim Gerçekleştirdi

Otomotiv Teknolojisi Program başkanı Öğr. Gör. Elif SÜRER’in koordine ettiği Rs Oto Servise ait Eğitim Enstitüsü’nde 14.04.2022 tarihinde ders içi etkinlik kapsamında eğitimler gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mahmut Nedim TANSU,  Öğr. Gör. Adnan KARAAĞAÇLI ve Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği başkanı Berkan BAYRAM, Rs Otomotiv Grubu temsilcileri, marka başkanları ve İnsan Kaynakları ekibinin sunumları ve uygulamalı eğitimleri ile hem işletme hakkında bilgi verildi hem de öğrencilere sektörün geleceğine yönelik açıklamalarda bulunuldu. Etkinlik içerisinde  öğrencilerimize sağlanacak staj ve iş imkanlarından bahsedildi. Ayrıca öğrencilere iş başvurularında nelere dikkat etmeleri gerektiği hususunda bilgiler verildi. Etkinliğe katılan her öğrenci bir örnek özgeçmiş doldurdu ve hediyeler dağıtılarak firmadan uğurlandı.

Tüm katılımcılara ve desteklerinden dolayı Rs Otomotiv grubuna İstanbul Gelişim Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi Programı olarak teşekkür ederiz.