Moda Tasarımı

Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı

Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı’nın üçüncüsü 8-10 Mart 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) iş birliğiyle, İTKİB Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen dünyadan alıcılarla sektörü buluşturan Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde 08-10 Mart 2023 tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşacak.

Türk Tekstil ve hammadde sektörün en önemli ürün gruplarından biri olan iplik sektörü Texhibition İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor. Sektörün öncü üretici iplik firmalarının yer alacağı fuarda modaya yön veren renk ve dokulardaki iplikler, ekolojik dengeyi korumaya yönelik çevre dostu ürünler sergilenecek.  Pamuk, yün, ipek, viskon, organik, propilen, naylon, polyester gibi birçok iplik çeşidinin ve elyafların sergileneceği fuarda, katılımcı firmalar yurtiçi ve yurt dışından davetli alıcılar ile yeni işbirliklerine imza atacak. Aynı zamanda üretimin, kalitenin, trendlerin, sürdürülebilirlik ve tasarımın ön planda olduğu ihracat odaklı bir fuar deneyimini katılımcı ve ziyaretçilerine sunacak.

Etkin ve verimli bir fuarın yanı sıra 2024 ilkbahar yaz son trendlerine göre dekore edilecek olan Trend Alanı’nda sergilenecek kumaşlarda, üretimdeki inovatif gelişmeler, sürdürülebilirlik teması hakim tasarımlarla fuarın vitrini konumunda ziyaretçilerine sunulacak. Fuara özel konular çerçevesinde hazırlanacak seminerler ile sektör ilgililerinin merak ettiği yenilikler, üretim süreçleri, tasarım adımları ele alınacak.

Kaynak: https://www.texhibitionist.com/