Moda Tasarımı

Moda Tasarımı Programı Pentür Tekniği Etkinliği

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı,Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile pentür tekniği etkinliği planladı.

09.06.2023 cuma günü saat 14:00’ te Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile yapılacak olan pentür tekniği uygulaması; İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan baskı atölyesinde gerçekleştirilecektir.

Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden okul müdür yardımcısı Özlem Çevik’inde aralarında bulunduğu 5 öğretmen ve El sanatlar teknolojisi ve moda tasarımı teknolojisinden 15 öğrenci; İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı’ndan da 10 öğrenci katılım sağlayacaktır.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Öğr. Gör. Tarık Babayiğit’in önderliğinde yapılacak etkinliğin amacı; öğrencilerin üniversite imkanlarından haberdar olması, direkt uygulama yaparak bölümün niteliğini keşfetmeleri ve üretim sürecine katılarak ilgilerini fark etmelerini sağlamaktır.

Katılımcıları aramızda görmek bize mutluluk verecektir.