Moda Tasarımı

MODA TASARIMI PROGRAMI CEMİL İPEKÇİ DEFİLE ETKİNLİĞİ

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Binbirdirek Sarnıcı'nda gerçekleşen Cemil İpekçi defilesine katıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen iş, sanat ve cemiyet dünyasının bir araya geldiği Open Stage Awards ödül töreni, ünlü modacı Cemil İpekçi’nin Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırlamış olduğu “Geometri” koleksiyonunun defilesine de ev sahipliği yaptı. Farklı üniversitelerde eğitim gören Moda Tasarım öğrencilerinin de bulunduğu defilede sunulan farklı renk ve kumaş kombinasyonunun kullanıldığı, farklı dikiş tekniklerinin kullanıldığı ve yaratıcı Cemil İpekçi imzalı tasarımlar büyük beğeni topladı. 12 Şubat pazartesi günü Binbirdirek Sarnıcı’nda gerçekleşen etkinliğe İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı öğrencileri ve Moda Tasarımı Programı akademik kadrosu katılım sağladı.