Moda Tasarımı

Moda Tasarımı Programı Baskı Workshopu

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı,Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile pentür tekniğinde baskı workshopu gerçekleştirdi.

09.06.2023 Cuma günü saat 13:30’da gerçekleştirilen etkinlik İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Come to Gelişim departmanlarının üniversite tanıtım semineri ile başladı. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Öğr. Gör. Tarık Babayiğit pentür tekniği ile kumaş baskı işlemlerine dair teknik bilgiler sundu. Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden okul müdür yardımcısı Özlem Çevik’inde aralarında bulunduğu 5 öğretmen ve El sanatları teknolojisi ve moda tasarımı teknolojisi 9 ve 10. Sınıf öğrencileri, kendi tasarladıkları desenlerin tshirt üzerine uygulamalı olarak baskı işlemlerini gerçekleştirdiler. Baskıların kurutma işlemlerinin yapılmasının ardından misafirlere küçük hediyelerin takdim edilmesi ile etkinlik tamamlandı.
Etkinlikte emeği geçen hocalarımıza ve Çatalca Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.