Moda Tasarımı

Amerikan Hastanesi 100. Yıl Hasta Önlüğü Tasarım Yarışması

Amerikan Hastanesi, genç moda tasarımcılarından kadın, erkek, çocuk ve doğum kategorilerinde giyilebilir ve üretilebilir hasta önlüğü tasarımları bekliyor.

Jürisinde Dilek Hanif, Atıl Kutoğlu, Mehtap Elaidi başta olmak üzere birçok değerli tasarımcının bulunacağı yarışmanın son başvuru tarihinin 28 Nisan Çarşamba günü olduğu açıklandı.

Yarışma koşulları:
  1. Üniversitelerin Moda Tasarımı bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarında okuyanlar öğrenciler,
  2. Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Bölümü, Olgunlaşma Enstitüsü vb. okuyan ya da mezun olan, en az 2 yıllık Moda Tasarımı sertifikasına sahip olanlar veya son 5 yıl içinde mezun olanlar,
  3. Adına kayıtlı ticari firması veya markası olmayan ve ticari sponsoru bulunmayanlar katılabilecektir.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.