Moda Tasarımı

İGMYO Moda Tasarımı Programı Tanıtım Videosu Yayımlandı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı dijital tanıtım çekimleri Moda Tasarımı Programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversite eğitimleri boyunca Temel Sanat Eğitimi, Kalıp Hazırlama, Giysi Tasarımı, Giysi Üretimi ve Moda Tarihi konusunda teorik ve pratik bilgiler edinerek Moda Tasarımı bölümünden mezun olan öğrenciler; Tasarım Departmanı, Ürün Geliştirme, Modelhane, Müşteri Temsilciliği, Desen Tasarımı, Bilgisayarlı Kalıp Tasarımı, Üretim Departmanı gibi alanlarda rahatlıkla iş bulabiliyor.

Kariyerine bireysel olarak devam etmek isteyenler ise; kendi markasını oluşturabilir veya stil ve tasarım danışmanlığı, kostüm tasarımcılığı alanlarında çalışabilir.
Moda Tasarımı Programı hakkında daha detaylı bilgi almak için üniversite tanıtım videolarını inceleyebilirsiniz.

Moda Tasarımı Programı tanıtım videosu güncellenmiştir. Erişim için tıklayınız.