İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı DGS Lisans Bölümleri

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği programı mezunlarımız birçok lisans programına (4 yıllık) geçiş hakkına sahip olmaktadır. DGS sınav sonucunuza göre geçiş yapılabilecek örgün eğitim ve dilerlerse açık veya uzaktan eğitim şeklinde çok daha fazla bölümde iş hayatına paralel olarak eğitimlerini sürdürebilmektedir.

DGS Sonucunu ile Geçiş Yapılabilecek Örgün Eğitim Lisans Programları

-İş Sağlığı ve Güvenliği,
-Acil Yardım ve Afet Yönetimi,
-İşletme,
-İşletme Yönetimi,
-Sağlık Yönetimi,
-Sosyal Hizmet Lisans alanlarından birinde kariyer yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

DGS ile Geçiş Yapılabilecek Açık veya Uzaktan Eğitim Lisans Programları

-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri,
-İktisat,
-Kamu Yönetimi,
-Maliye,
-Uluslararası İlişkiler,
-İşletme,
-Konaklama İşletmeciliği,
-Sosyal Hizmet,
-Halkla İlişkiler ve Reklamcılık,
-Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans alanlarından birinde açık öğretim veya uzaktan eğitim programlarına 3.sınıftan itibaren geçiş yapabilirisiniz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde DGS Kurs Olanakları

İsteyen öğrenciler bahar ve güz yarıyıllarında İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde açılmakta olan DGS kurslarından dilediğince yararlanabilmektedir. DGS kurslarımız tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak düzenlenmektedir. DGS kursları 1.öğretim ve 2.öğretim öğrencilerinin katılımlarını sağlamak amacıyla ayrı olarak açılmaktadır.