Elektrik

20 Yaş Altı Öğrencilerimiz İçin Mesleki Uygulama Dersinin Uygulanışı Hakkında

Mesleki Uygulama dersini işyeri stajı şeklinde gerçekleştiren öğrencilerimiz, pandemi şartlarından dolayı getirilen sokağa çıkma veya toplu taşıma kullanma yasaklarından muaf olabilmeleri için öğrenci e-postaları üzerinden Mali ve İdari İşler Daire Başkanlığı birimimize aşağıdaki formatta e-posta göndererek Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi edinebilirler. Edinilen bildirge ile sokağa çıkma yasağından muaf olduğunuzu gösterebilirsiniz. Ulaşım kartları iptal edilen öğrencilerimiz de ilgili kuruma bu belgeyi göndererek kısıtlamasını kaldırabilir.

Alıcı: miidb@gelisim.edu.tr
Konu: Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi Hk.
İleti:
Merhabalar;
20 yaş sınırlamam sebebiyle herhangi bir cezai yaptırıma uğramadan staj yerime gidebilmem için tarafıma Sigortalı İşe Giriş Bildirgemin gönderilmesi hususunda gereğini arz ederim.