Deniz ve Liman İşletmeciliği

TÜRKLİM Liman Akademisi Açılıyor

Türkiye Liman İşletmecileri Derneği tarafından sektörün ihtiyaçları doğrultusunda farklı konularda istihdama yönelik eğitimler verilecek. Liman Akademisi faaliyetleri kapsamında sektörle ilgili bir çok eğitim programı alanın uzmanları tarafından düzenlenecek.

Küresel rekabetin doğal sonucu olarak artan liman kapasitelerinin yanında çalışan kalitesi ve yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacı daha fazla hissedilecektir. Çalışanların kendilerini yetiştirmesi, alacakları eğitimlerle bilgi ve donanımlarını arttırması önemlidir. Bu kapsamda kurulan Liman Akademisi'nde uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlere sektör çalışanları, öğrenciler ve alana ilgi duyan tüm kişilerin katılması hedeflenmektedir.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayınız.