Bilgisayar Programcılığı

Yaz Stajı Tarihleri Hakkında Önemli Duyuru

4 Temmuz 2022 ve 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılan yaz stajı başvuruları başladı.

"Bildiğiniz üzere yaz stajı başvurularında öğrencilerin staj başlama tarihinden 15 gün önce başvurması gerekmektedir.
Ancak bayram tatili nedeniyle bu bayram dönemi ya da bayram dönemi öncesini kapsayan başvurular (4 Temmuz 2022 ve 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılan başvurular) için 15 gün olan bu aralık 20 güne çıkartılmıştır.  “

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasından stajı etkilenen öğrenciler öncelikle mutlaka staj koordinatörünüz ile iletişime geçiniz.

Staj süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılması planlanmaktadır. Staj kooridnatörünüz tarafından yapılacak bu toplantıya katılımınız staj sürecini doğru yürütmeniz açısından önem arz etmektedir.

Toplantı gün ve saati mail ile sizlere bildirilecektir.