Bilgisayar Programcılığı

İŞKUR ile ortak Etkili İstihdam Edilebilirlik Becerileri İş Kulübü Eğitimi düzenlendi

16.05.2022 Pazartesi günü G Blok 317 numaralı derslikte Girişimcilik dersi kapsamında 12:30-15:00 arası İşkur ile ortak düzenlenen Etkili İstihdam Edilebilirlik Becerileri İş Kulübü Eğitimi başarıyla sonuçlanmıştır.

Lojistik programından Öğr. Gör. Emine ÖZTÜRK ve program başkanımız Öğr. Gör. Adnan Kürşat TEKE'nin Bilişim Güvenliği Teknolojisi öğrencileri ile düzenlediği bu ders içi etkinlikte İş ve Meslek Danışmanları Gülay KANOĞLU ve Oktay DURAN ilk oturumda İşkur sisteminin iş arama, personel arama bölümleri,iş başı eğitim programlarıyla iş edindirme kursları hakkında bilgilendirme yapmışlardır. İkinci oturumda etkili CV teknikleri ile şirketlerin nasıl etkilenebileceği hakkında uygulamalı öneriler vermişlerdir. Üçüncü oturumda ise bireysel ve ekip hâlinde iş planlama becerisini geliştirmek üzerine ayda hayatta kalma yarışması yapılmıştır. Birincimiz Teletabiler takımını kutluyouz.

Öğrencilerin beğenisi ve yüksek enerjisi ile sürdürülen etkinlik katılımcılara teşekkür ve hediyelerin takdimiyle sonlanmıştır.